Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5832 vizitatori azi
Te-ai gandit ce faci mai departe? Tinerii romani, care studiaza in strainatate, isi spun povestile de success.

Pe 17 martie 2015, la cel mai important targ de universitati din zona Transilvaniei- RIUF Cluj Napoca, vor fi prezente peste 50 de universitati din 15 tari si cele mai importante universitati din Romania. RIUF este o experienta completa si locul in care participantii au ocazia sa isi gaseasca programul perfect pentru ei, fie ca se gandesc la o universitate internationala sau din tara, la un program de licenta sau de master. In plus, vizitatorii vor putea beneficia de consiliere educationala si profesionala gratuita, intrand in contact cu asociatiile studentesti, consilierii educationali si de orientare in cariera, dar si cu scolile de limbi straine.

De 10 ani, RIUF este locul in care elevii si studentii isi fac o idee mai clara despre oportunitatile educationale pe care le au la dispozitie. Multi tineri romani au reusit sa gaseasca in cadrul evenimentului programul de studiu pe care si-l doreau. Pentru o experienta cat mai relevanta, reprezentantii universitatilor recomanda vizitatorilor sa vina la targ cat mai informati cu privire la ceea ce isi doresc si cu intrebari cat mai specifice la care sa gaseasca raspunsul potrivit.

RIUF (Romanian International University Fair) este cadrul in care anual peste 17.000 de elevi si studenti romani intra in contact cu reprezentantii universitatilor din intreaga lume. Un numar semnificativ dintre acestia ajung sa fie studenti la universitati internationale si un exemplu pentru tinerii romani.

Cea de-a XVI-a editie a RIUF se va desfasura in aceasta primavara in 3 orase: Bucuresti (14-15 martie), Cluj-Napoca (17 martie) si , pentru prima data, la Galati (19 martie). Pentru a participa, dar si pentru a putea rezerva un loc la seminariile sustinute de reprezentantii universitatilor, este necesara inscrierea pe site-ul www.riuf.ro.

Parteneri educationali si institutionali: Asociatia de Educatie Sociala, British Council, Campus France, DAAD, Fulbright, I.S.M.B, Primaria Municipiului Bucuresti.

Parteneri media: Adevarul, Amdoar18ani.ro, B365.ro, Blogunteer, CalendarEvenimente.ro, Edu-News,EduManager.ro, Gen90.net, Hipo, IQool.ro, Orasulm.eu, PortalHR, Radio Romania Cultural, Smart and Happy Child, Student din Provincie, StartUB.ro, Ziare.com

Organizatii partenere: ADVICE, AEGEE, AIESEC,  ASCIG, Akcees, ASER, BOS, Ed4Lead, EESTEC, GRASP, ISIC, LSRS, LSE, Scoala de Valori, USR, VIP.

Sustinatori:Librariile Humanitas, Okian, FruFru, Ever Art.

 

 

Persoana de contact
Ruxandra Zaharia

Coordonator Regional RIUF
ruxandra.zaharia@educativa.ro

0746 575 945

 

Despre RIUF

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si are o experienta de 10 ani si 15 editii. De-a lungul timpului, targul a adunat peste 150 de expozanti din 20 de tari, iar anual sunt prezenti peste 15.000 de vizitatori. RIUF aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate, dar si oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

 Despre Grupul EDUCATIVA
EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro

 

0 comentarii2240 vizualizări05 martie 2015




rss 2.0
rss 2.0