Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5710 vizitatori azi
Cea mai populara competitie nationala revine: Cupa Scolilor la Street Dance implineste 7 ani!

Competitia ce a adunat de-a lungul anilor mii de spectatori implineste 7 ani! Cei 7 ani de acasa se sarbatoresc tot acasa, la Bistrita. Cupa Scolilor la Street Dance 2015 a intrat in linie dreapta, competitia nationala fiind in toiul pregatirilor pentru faza finala de la Bistrita, din 4 aprilie. An de an ne simtim tot mai tineri si plini de energie, renascand mereu din cenusa dansului. Asa cum nimic nu ne-a oprit din visul nostru, si in acest an ducem flacara dansului mai departe, Muntele Olimp fiind, ca de obicei, Sala Polivalenta din Bistrita.

Sute de dansatori din toate colturile tarii isi vor gasi vibratia in finala CSSD, aducand cu ei ritmul si entuziasmul fiecarui judet, oras si scoala din care vin. Brasovenii isi vor aduce crema de sub Tampa, constantenii vin unduind din valurile marii, de la Botosani ne vor vizita moldoveni cu cele mai moderne miscari, iar satmarenii vor aduce cu ei iz de ritm primavaratic. Acestia isi disputa finalele locale la ei acasa, la Bistrita fiind prezenti cei mai buni dintre ei. Pe langa reprezentantii celor patru judete, la finala din Bistrita vor mai fi prezenti si concurenti din Alba-Iulia, Bucuresti, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia-Mare si Vaslui. Bineinteles, lista este inca deschisa!

Evenimentul va fi structurat, conform obiceiului, in doua parti. Prima parte a competitiei o va constituii ETAPA JUDETEANA BISTRITA - NASAUD, iar cea dea doua parteeste rezervata FINALEI NATIONALE . Toate scolile si liceele ce doresc sa participe la acest eveniment sunt bine-venite si asteptate sa se inscrie. Pentru a lua parte la Cupa Scolilor la Street Dance, tinerii dansatori trebuie sa-si alcatuiasca o trupa cu un numar de minim 3 si maxim 9 persoane, care sa reprezinte o singura scoala. Se permite ca o echipa sa aiba un numar de maxim 2 invitati din afara scolii, iar o scoala poate sa fie reprezentata de mai multe echipe. Scolile participante la concurs atat la etapa judeteana cat si la finala nationala vor avea de pregatit in acest an doar o singura proba si anume: un SHOW PROPRIU de 2 minute jumate pentru echipele de liceu si 2 minute pentru echipele din scoala gimnaziala. Urmatorul pas este sa completeze formularul de inscriere (http://rebornbistrita.ro/download/Fisa_de_inscriere_CSSD_2015.doc) si sa-l trimita la adresa de email cssd@rebornbistrita.ro. Premiera din acest an va fi un battle de hip hop, 1 vs 1 prin care se va desemna cel mai bun dansator al CSSD 2015, mai multe informatii puteti gasi pe pagina de facebook: Cupa Scolilor la Street Dance.

Scolile finaliste a fiecarei sectiuni, licee/gimnazii, vor fi desemnate in urma punctajului acordat de juriu pe baza unor criterii, iar castigatorii locurilor I, II, III din fiecare judet vor participa la Marea Finala Nationala la Bistrita.

Reborn Bistrita - organizatorul competitiei - va asigura ca surprizele vor curge in reprize dese si consistente!

Acest eveniment este organizat cu sprijinul presedintelui Consiliului Judetean Emil Radu Moldovan, a Centrului Judetean Cultural Bistrita - Nasaud si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, Bistrita - Nasaud.

0 comentarii2716 vizualizări18 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0