Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Ghici cine canta la Finala Cupei Scolilor la Street Dance: detinatorul premiului International Reggae Dancehall!

Asa cum am obisnuit publicul Cupei Scolilor la Street Dance (CSSD), evoluand la nivelul suprizelor an de an, nu ne lasam nici in aceasta finala, artistul serii fiind, de aceasta data, unul de nivel international - ritmurile dacehall si raggae vor rasuna in Sala Polivalenta - protagonist ADMIRAL C4C!

Artistul de origine nigeriana, stabilit in Cipru, se integreaza perfect in atmosfera showului CSSD, acesta fiind cireasa de pe tortul oferit publicului. Admiral C4C prefera dancehall-ul, dar are si piese reggae, cu influente electro - pop si house. El a facut featuring-uri si in Romania cu ROXANA NEMES, piesa "BOOM BANG" si cu MINOLA (ex POPS), piesa "LEGAL WAY TO BE HIGH". La inceputul sezonului rece, Admiral C4C mai arunca pe piata un nou hit, "DROP THE BOOM", piesa cu si despre dansatori, acei dansatori pe care ii vedem in cluburi, la concursuri sau pe ringurile de dans evoluand spectaculos si promovand-o prin maniera lor de exprimare artistica. Calitatile muzicale ale artistului african au fost apreciate foarte mult si in Romania. Drept dovada, el a fost nominalizat la Mamaia Best New Act si a fost desemnat castigator al titlului International Reggae Dancehall. In plus, nigerianul Admiral C4C a fost solicitat sa cante si in alte tari din Europa, unde a mentinut distractia cu piese precum "BOOM BANG", produsa de Eminik, "SIDDON" si super single-ul "O.M.G.", interpretat alaturi de Roxana Nemes, care a ajuns la peste 1.1 milioane de vizualizari pe Youtube in numai 5 luni.

Trupa Reborn Dance Crew a dansat alaturi de artistul ADMIRAL C4C in toamna anului 2013 la diferite emisuni TV, din care amintim: Neatza cu Razvan si Dani si Acces Direct la Antena 1, Draga mea Prietena, Acces Direct, Wow Bizz si Teo Show la Kanal D, iar acestea au dansat si in videoclipul sau "Boom Bang".

Numele grele din aceasta industrie numita Street Dance nu se opresc la Admirac C4C. Spectacolul din 4 aprilie de la Sala Polivalenta din Bistrita, incepand cu ora 16:00 va numara nu mai putin de sapte jurati, un DJ si un MC. Pentru faza judeteana a finalei CSSD, juratii sunt: CICI (Alina Ciceo - Cluj-Napoca), DEDE (Diana Pop - Cluj-Napoca) si KIDU (Ionut Manzat - Bistrita), toti cu experienta si premii nationale si internationale in magnificul domeniu al dansului. Finala Nationala CSSD 2015 ii are in juriu pe ROBO (Lugoj - semifinalist Romanii au talent, prieten bun al bistrtitenilor, care va avea si un moment surpriza), SIMONA (Simona Mereu - Bucuresti, initiatoarea stilului raggajam in Romania), PAUL (Paul Gheorghe - Bucuresti, castigator al trofeului HIP HOP International Romania 2015) si MIKE (Adrian Pintile - Arad, participant la show-ul Romanii au talent in anul 2012 impreuna cu colegul sau, cunoscut ca si "copilul din valiza").

Elementul principal pe care se bazeaza dansul in general - muzica - are in DJ ALEX NUT, venit tocmai de la Reghin, cel mai bun "dirijor" la CSSD 2015! Si cum un show fara un "gurist" nu e show, organizatorii - ReBorn Bistrita - l-au adus ca "staroste" pe MC DODO (Munteanu Ionut) tocmai din Constanta!

Cupa Scolilor la Street Dance nu poate avea loc fara sprijinul material al binevoitorilor. Celor care deja ni s-au alaturat, le multumim, iar celor care vor sa contribuie la reusita acestui spectacol, nu putem decat sa-I incurajam in a ne contacta! In acelasi spirit, anuntam spectatorii ca si ei se pot numara printre sponsorii nostri, biletul de intrare fiind in valoare de doar 5 lei pentru ambele sectiuni din spectacol (faza finala judeteana si cea nationala).

 

0 comentarii3535 vizualizări25 martie 2015




rss 2.0
rss 2.0