Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5120 vizitatori azi
Prezenta record, sambata, la Finala Nationala a Cupei Scolilor la Street Dance!

Iubitorii dansului nu mai au de asteptat: sambata, 4 aprilie, incepand cu orele 16:00, la Sala Polivalenta din Bistrita, Finala Nationala a Cupei Scolilor la Street Dance (CSSD) isi deschide pentru a saptea oara portile! Dupa un an de asteptare, pentru unii, de pregatiri pentru altii, streetdance-ul romanesc isi cheama din nou tinerii dansatori in orasul nostru!

Prima parte a spectacolului oferit de ReBorn Dance Studio Bistrita este dedicata Finalei Judetene a CSSD, acolo unde se vor intalni pe ringul de dans 4 licee si 7 scoli gimnaziale. Dintre acestea se vor alege cate trei echipe castigatoare din fiecare categorie ce se vor duela in Finala Nationala pentru titlul suprem.

Partea a doua a show-ului va aduce in fata publicului nu mai putin de 17 licee si 25 de scoli gimnaziale, echipe ce se vor bate pentru titlul national. Prezenta din acest an este una record, la Bistrita evoluand echipe din 17 localitati: Bistrita, Sangeorz Bai, Baia Mare, Satu Mare, Botosani, Dorohoi, Campia Turzii, Targu Mures, Reghin, Tritenii de Jos, Brasov, Codlea, Vaslui, Bucuresti, Constanta, Tuzla si Eforie Sud.

Premiile acestui concurs constau in bilete la piscina Casa Ema, produse cosmetice Avon, produse oferite de Nestle Romania, precum si diplome, medalii si cupe.

Organizatorii au si multe surprize, atat pentru public, cat si pentru participanti. O astfel de surpriza este si concursul de dancehall dedicat participantilor, premiul fiind o pereche de snikers si o cupa oferite chiar de intiator, invitatul special al serii - cantaretul Admiral C4C. Concursul se va desfasura pe una din piesele artistului, in interpretarea live a acestuia.

Si cum un astfel de show nu se poate incheia la stingerea reflectoarelor, va exista si un after-party, in incinta fostului club Gold Café din Piata Mihai Eminescu nr.2, incepand cu orele 22:00, unde intrarea este una simbolica: 5 lei. Momentul este organizat de ReBorn Bistrita in colaborare cu Soho Pub.

Pentru iubitorii acestui gen, precum si pentru sustinatorii dansatorilor veniti din toate colturile tarii, ReBorn Bistrita va transmite live toata competitia. Link-ul se va activa pe pagina organizatorilor: www.rebornbistrita.ro.

Acest eveniment nu s-ar desfasura fara sprijinul publicului, in primul rand, biletul de intrare fiind de doar 5 lei. Pentru reusita evenimentului nr.1 in streetdance-ul romanesc si-au dat concursul si presedintele Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud, Emil Radu Moldovan, Centrul Judetean Cultural Bistrita - Nasaud si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita - Nasaud.

0 comentarii2625 vizualizări03 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0