Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 318 vizitatori azi
Comunicat "Implica-te".

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu  Fundatia Cercetasii Bistriteni alaturi de  Scoala Gimnaziala nr.1 Bistrita, Scoala Gimnaziala nr.4 Bistrita, Colegiul National Liviu Rebreanu Bistrita, Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Nasaud si Scoala Generala Josenii Bargaului desfasoara in perioada 12-29.05.2015 proiectul de tineret "Implica-te!". Actiunea are ca scop promovarea activitatilor de voluntariat in randul tinerilor din municipiu si judet.

          Proiectul "Implica-te!" se va desfasura pe doua etape. Prima etapa consta in  organizarea unei campanii de informare a tinerilor din unitatile de invatamant partenere cu privire la importanta activitatilor de voluntariat. In cea de a doua etapa a proiectului 50 de tineri din  judet vor veni la Bistrita unde se vor implica intr-o actiune de voluntariat in cadrul Centrului de Tineret Bistrita. De asemenea, tinerii vor avea posibilitatea de a participa la discutii interactive cu cercetasii care le vor impartasi acestora din experintele lor de voluntariat.

          Prin acest proiect se doreste constinetizarea tinerilor cu privire la beneficiile implicarii in voluntariat si atragerea acestora in activitati voluntare.

             Director executiv,

                          Florian Contantin.

 

0 comentarii2891 vizualizări13 mai 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0