Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3960 vizitatori azi
Pascu Bianca si Alessia au castigat Consursul de initiere in orientare sportiva "Cupa Zilei Copilului".

Evenimentul care a avut loc astazi in Parcul Municipal a fost organizat de Asociatia EURO-TIN BN, in colaborare cu CS NORD-TEAM Bistrita si TSD Bistrita. La concurs au participat 20 de parinti si copii, impartiti in 10 echipe. Concurentii au trebuit sa gaseasca 10 puncte de control, dotate cu compostoare, raspandite pe intreaga suprafata a Parcului Municipal. In acest sens, fiecare echipa a primit o harta pe care erau marcate respectivele repere. Concurentii au avut la dispozitie cate un minut sa studieze harta, dupa care au fost pornite cronometrele.

Locul II a fost ocupat de Zagrean Bianca si Adriana, locul III de Popa Rares Andrei, iar locul IV de Iuhas Alexandru. Primii trei au primit din partea oganizatorilor cate o busola pentru orientare sportiva, iar concurentul de pe locul IV a primit o sticla de apa pentru drumetii. Toti participantii au fost recompensati cu diplome si ciocolata.

0 comentarii2492 vizualizări31 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0