Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4830 vizitatori azi
"Tanar ca tine sunt si eu".

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud alaturi de Fundatia Inocenti, Centrul de Educatie Incluziva Lacrima si Centrul SPA Schreiner desfasoara in perioada 4 - 30 iunie 2015 proiectul de tineret "Tanar ca tine sunt si eu". Pe perioada lunii iunie 2015, timp de 4 zile (1 zi pe saptamana)  tineri cu dizabilitati din cadrul Fundatiei Inocenti si a Centrului de Educatie Incluziva Lacrima vor participa la activitati in apa in cadrul bazinului de inot din Centrul SPA Schreiner. Aici tinerii timp de 2 ore pe zi, vor avea posibilitatea sa interactioneze unii cu altii si sa participe la activitati sportive recreative alaturi de tineri sanatosi.

          Scopul proiectului il reprezinta punerea in valoare a individualitatii tinerilor cu dizabilitati pentru a-i sprijini in integrarea  sociala prin propriul lor exemplu pozitiv.

        Obiectivele proiectului sunt  atragerea tinerilor cu dizabilitati in activitati sportiv-recreative in apa si integrarea  tinerilor cu dizabilitati in activitati comune cu ceilalti tineri.

          Aceasta actiune desfasurata prima data in anul 2012 s-a bucurat de un real succes atat in randul tinerilor participanti, a parintilor si a insotitorilor acestora, care au vazut o schimbare in atitudinea  tinerilor cu dizabilitati privind integrarea in colectivitate. Mai mult decat atat, " Tanar ca tine sunt si eu!" este singura actiune de acest gen destinata tinerilor cu dizabilitati. 

 

               Director executiv,

                   Florian Constantin.

 

0 comentarii2380 vizualizări04 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0