Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5726 vizitatori azi
Reborn, Campioni Nationali - In cautare de sponsori.

Reborn Dance Studio au obtinut din nou podium si calificare la Campionatul Mondial de Hip Hop din Italia, Rimini, dar se confrunta din nou cu problema costurilor de participare. In luna mai echipa Reborn a participat la Campionatul National de Hip Hop "IDO", care s-a desfasurat la Oradea, la 7 categorii cu un numar de 47 de persoane si obtinut 7 premii la urmatoarele categorii:

Locul I - Hip Hop Battle - Junior - Iulia Ciurdarean

Locul II - Large Production - Reborn Family

Locul II - Hip Hop Solo - Adult - Dora Incert (din 30 pers. participante)

Locul III - Mini Production - Reborn Flavour (din 17 trupe participante)

Locul III - Hip Hop Battle - Dora Incert

Locul IV - Hip Hop Battle - Iulia Marcu

Locul V - DUO - Juniori - Iulia Ciurdarean si Mare Mara.

Odata cu premiile obtinute, acestia au ocazia de a reprezenta Bistrita si Romania la Campionatul Mondial de Hip Hop "IDO" ce va avea loc in luna octombrie in Rimini, Italia cu un numar de 25 de persoane.

Pentru a-si putea indeplini visul acestia au nevoie de aproximativ 8000 de euro, o suma care include: transport, cazare, masa si taxa de participare.

Singura lor sansa de strange acesti bani este din donatiile sau sponsorizarile celor care cred in visul lor si vor sa ajute la dezvoltarea acestor tineri talentati.

Cei care vor sa ii sprijine pe dansatori pot sa ne contacteze la adresa dora@streetdancebistrita.ro sau tel: 0756.956.774, sau sa vireze direct bani in contul deschis la Banca Transilvania:

Asociatia Reborn - cont IBAN: RO36BTRLRONCRT0239941701VIDEO REBORN, IDO, Oradea 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=smE0RJKD9x8

https://www.youtube.com/watch?v=cLWG5bjE8TY

0 comentarii2695 vizualizări09 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0