Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5278 vizitatori azi
Reduceri pentru tineri .

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 30 de ani  pot beneficia gratuit de cardul Euro 26. Acest card  ofera acces la reduceri si facilitati in domeniile : transport si calatorii, vacante si cazare, timp liber, cumparaturi, cultura.

Cardul Euro<26, in toate formele lui, este o LEGITIMATIE care atesta faptul ca posesorul este membru asociat in programul european de carduri pentru tineri.

Cardul Euro<26 ofera in Romania peste 800 de reduceri la diversi comercianti locali, cat si nationali si de talie internationala  si peste 100.000 in 42 de tari din Europa

Cardul Euro<26 din Romania face parte din familia cardurilor europene de tineret, respecta conditiile de identitate europeana stabilite de EYCA.

Logo-ul Euro<26 asigura recunoasterea cardului la nivel european si oferirea reducerilor si facilitatilor in cele 42 de tari ale retelei europene European Youth Card Association, indiferent de tara din care provine posesorul cardului. Aceasta reciprocitate in acordarea discounturilor si recunoasterea cardului este stipulata in documente speciale ale Consiliului Europei, care gireaza programul la nivel european.

          Documente necesare pentru cardul Student Euro<26:
  • poza tip buletin
  • C.I. sau B.I.
  • Carnetul de student sau de elev (care sa ateste acest statut) - in cazul cardului STUDENT

Tinerii interesati de obtinerea unui astfel de card se pot adresa Directiei Judetene Pentru Sport si  Tineret Bistrita Nasaud , Str. Parcului nr 1. Tel: 0263/232556.  

Tinerii beneficiari ai cardurilor Euro<26 pot afla mai multe detalii despre Euro<26 si reducerile de care beneficiaza la nivel National de pe site-ul www.euro26.ro , iar pentru cele la nivel International pe  www.euro26.org

          

                                                                                                                    

Director executiv,

Raoul Stefan Zanca 

0 comentarii2534 vizualizări02 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0