Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 4038 vizitatori azi
Tineri antreprenori in comunitate.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Asociatia Impact Bistrita si Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita desfasoara in perioada 04.-28.08.2015 proiectul "Tineri antreprenori in comunitate".

            Actiunea consta intr-un curs de informare si documentare ce are ca scop dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor. Cursul va fi strucurat atat pe parte teoretica cat si practica constand in activitati individuale si de echipa.                   

           Cu acesta ocazie tinerii participanti vor obtine informatii privind proiectele comunitare, piata muncii, drepturile si obligatile angajatilor, a angajatorilor si relatia angajat - angajator. Totodata, isi vor dezvolta abilitati privind elaborarea unui plan de afaceri si scrierea unui proiect ( Erasmus +).

            "Tineri antreprenori in comunitate" isi propune consolidarea relatiei dintre tineri, ONGT - uri si mediul de afaceri, angajatori.

            La actiunea desfasurata, in cadrul programului P1 de Centre de tineret, vor participa 50 de tineri din municipiu si judet.

 

 

  Director executiv

      Florian Contantin

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2401 vizualizări04 august 2015
rss 2.0
rss 2.0