Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Luni 06 Aprilie 2020 - 2350 vizitatori azi
Reborn Dance Studio, pentru prima data la Campionatele Mondiale de Hip Hop.

Reborn Dance Studio din Bistrita va participa, in perioada 23 - 25 octombrie la unul din cele mai importante concursuri de dans de la nivel mondial, Campionatul Mondial de Hip Hop "IDO", in Rimini, Italia, competitie organizata de Federatia Internationala de Dans Sportiv din Italia.

Trupa de street dance Reborn a participat in luna mai la etapa nationala a acestui concurs la Oradea, cu un numar de 47 de dansatori de unde s-a intors acasa cu 7 premii si cu sansa de a participa la Campionatele Mondiale.

In Italia, 25 de bistriteni participa la 5 categorii, cea mai importanta fiind LARGE PRODUCTION, un show format din 25 de persoane, unde Reborn are sperante sa obtina un podium, FORMATII ADULTI, HIP HOP TEAM BATTLE si HIP HOP SOLO BATTLE Juniori si Adulti. Aceste categorii se vor desfasura in data de 24 si 25 octombrie. In 24 octombrie este programata si o parada a tarilor participante. Insemnele nationale printre care si drapelul Romaniei, dar si camasile specifice portului popular vor fi prezente la defilare.

Participarea echipei Reborn este posibila datorita parintilor care si-au sustinut copiii si au contribuit cu mai bine de jumatate din suma necesara.

Ne-au fost alaturi sponsorii: Leoni Wiring System Ro, Asociatia Proprietarilor de Padure Valea Sieului, Susca Trans, Insolbis, doamna Ionela Rus, Sepia Print, Terasa Vama Veche, Soho Pub, Dj Sauce si Silent Strike, carora le multumim pe aceasta cale. Costurile totale pentru realizarea deplasarii s-au ridicat la 10.000 euro.

Competitia se organizeaza din 2008, ajungand sa se desfasoare astazi in 26 de tari din intreaga lume: Canada, Africa de Sud, Rusia, Hong Kong, Macedonia, Serbia, Austria, Belgia, Bosnia si Herzegovina, Croatia, Cehia, Danemarca, Anglia, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Slovenia, Elvetia, Finlanda, Moldova, Suedia, Estonia si Letonia. Fiecare tara e reprezentata de aproximativ 3 echipe. Romania participa cu 2 trupe: Reborn Bistrita si Crazy Dancers din Satu Mare.

0 comentarii3157 vizualizări20 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0