Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 15022 vizitatori azi
Tinerii din Sangeorz-Bai au pornit la colindat.

Un grup de copii si tineri din Sangeorz-Bai coordonati de pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului misionar de tineret "Ioan Bunea" din localitate, au pornit spre a vesti Nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Astfel, tinerii au colindat pentru inceput persoanele internate in Spitalul Orasenesc "Dr. George Trifon" din Nasaud, unde au primit si mici daruri din partea pr. Georgica Cira, care slujeste la biserica spitalului.

            Mai apoi tinerii au dus vestea Nasterii Domnului si la Manastirea "Izvorul Tamaduirii" din Salva, unde au fost primiti de catre maica stareta Emanuela Moisa si intreg soborul manastirii, care le-au pregatit si o agapa tinerilor colindatori. De aici, vestea Nasterii Mantuitorului a fost dusa la Manastirea "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Tara Nasaudului, unde staretul manastirii, pr. Chiril Zagrean, pe langa micile daruri oferite colindatorilor, le-a si pus la suflet un scurt gand duhovnicesc. Aici, tinerii au participat si la slujba oficiata in biserica manastirii, la finalul careia au sustinut si un recital de colinde, bucurandu-i pe credinciosii prezenti in biserica.

            Grupul de colinde al Centrului misionar de tineret "Ioan Bunea" din Sangeorz-Bai va sustine saptamana viitoare, impreuna cu alte grupuri parohiale de copii si tineri din Maieru, Rodna si Sant, patru concerte caritabile organizate de Cercul misionar-pastoral Sangeorz-Bai pentru profesoara de religie Crina Carcu, recent diagnosticata cu cancer.

0 comentarii3241 vizualizări12 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0