Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 14754 vizitatori azi
Spectacol caritabil de Craciun "Bucuriile iernii".

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita are placerea de a va invita la spectacolul caritabil de Craciun "Bucuriile iernii" care va avea loc sambata, 19.12.2015, de la ora 17:00 la Casa Armatei Bistrita. In preajma Craciunului, ne dorim sa aducem un zambet pe fetele unor familii incercate de o soarta mai grea. Mai precis, este vorba de 90 de persoane sarace din Bistrita pentru care Asociatia "O masa calda" gateste saptamanal  - cu fonduri minime- si carora dorim sa le oferim o masa imbelsugata de Craciun. De asemenea, cazul doamnei Crina Carcu - profesoara de religie diagnosticata cu cancer si cu doi copii mici- ne-a impresionat si pe noi, drept pentru care o parte din fondurile stranse vor fi donate familiei.

In demersul nostru suntem sustinuti de un grup de artisti cu suflet mare: Mirela Petrus, Scoala de street dance-REBORN, Scoala de dans Step Up Dance, Alex Oltean - trupa KidA, Dance stars Academy,  Corul de Tineri al Centrului Judetean pentru Cultura, Ansamblul de dansuri moderne D-fantasy, Scolile Gimnaziale Sieu Magherus si Budacu de Jos - elevii carora au pregatit scurte scenete, precum si un grup de tineri talentati care au pregatit diverse momente artistice Ralph Berbecar, Antonia Ivascu, Diana Porca, Tudor Gavan, Raluca Termure, Anca Melinte si Dragos Pop.

Mai mult decat atat, voluntarii Asociatiei Tineri pentru Comunitate Bistrita au pregatit mici suprize pentru invitati.

Intrarea se va face pe baza de donatie, iar fondurile obtinute vor merge la cazurile prezentate.

Multumim gazdelor, partenerilor, artistilor si voluntarilor.

 

Va asteptam cu drag!

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita

0 comentarii2856 vizualizări19 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0