Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 14908 vizitatori azi
Spectacol Caritabil "Bucuriile Iernii".

Asociatia "Tineri pentru Comunitate Bistrita" (Presedinte Cristina Maria Hangea, vicepresedinte Iulia Ciharean) a implementat cu succes parteneriatul (Atelier de Lectura), in Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus (Director, profesor Marcela Turcu), cu elevii clasei a IV-a (invatatoare Pioras Leontina-Ana), care s-a desfasurat in perioada primului semestru din anul scolar 2015-2016.

Mai concret, in ziua de vineri a fiecarei saptamani, voluntarii Melania Nascutiu (coordonator), Alexandra Caluseri (scenarist), Raluca Termure (colegraf), Bira Andreea, Badiu Madalina, intr-o colaborare excelenta cu doamna invatatoare Ana-Leontina Pioras, au "montat" sceneta "Povestea Povestilor", avandu-i "actori" pe elevii clasei a IV-a. "Punerea in scena", in avanpremiera, a avut loc la Scoala din Sieu-Magherus, in cadrul Serbarii de Craciun.

In data de 19 decembrie 2015, am participat cu aceasta sceneta la Spectacolul Caritabil "Bucuriile Iernii", la Casa Armatei din Bistrita, organizat de Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita.

Bucurosi cu totii de reusita, ne-am propus sa continuam "Atelierul de Lectura" cu abordari noi.

 

 

Profesor invatamant primar - PIORAS Leontina-Ana

Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus

0 comentarii2905 vizualizări21 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0