Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4494 vizitatori azi
"Rural Antreprenor"

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM va derula la Bistrita Conferinta proiectului ``Rural Antreprenor`` cu participarea unor experti nationali si intenationali. Evenimentul, la care va invitam sa participati, va avea loc in Municipiul Bistrita, in Sala de Restaurant de la Hotel Bistrita in data de 22 martie 2011 incepand cu ora 09.00 AM.

Conferinta va fi sustinuta de experti nationali si internationali, antreprenori cu experienta, profesori si personalitati locale si va avea pe agenda teme legate de managementul si dezvoltarea afacerilor si accesarea fondurilor europene pentru mediul rural. Participantii la eveniment vor avea, de asemenea, sansa de a se inscrie in Programul national de educatie si consultanta RURAL-Antreprenor

Participarea este gratuita si se face pe baza invitatiei si a confirmarii. Materialele, pauzele de cafea si masa de pranz vor fi asigurate de catre organizatori. 


Conferinta se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani (actuali sau viitori intreprinzatori,reprezentanti ai mediului de afaceri, mediului scolar, reprezentanti ai administratiei publice locale, reprezentanti ai asociatiilor agricole, ONG samd) cu domiciliul in mediul rural din judetul Bistrita-Nasaud. 


Obiectivul general al proiectului Rural-Manager este dezvoltarea cunostintelor, abilitatilor si comportamentului antreprenorial si managerial modern pentru mici sau viitori intreprinzatori, din mediul rural, in special tineri, care, prin dezvoltarea propriilor afaceri, pot genera dezvoltare locala si oportunitati de ocupare in regiunile Nord-Vest, Nord-Est, Centru si Sud-Est.

   Grupul tinta al proiectului este compus din intreprinzatori sau viitori intreprinzatori din mediul rural, in special tineri, care pot genera dezvoltare locala si oportunitati de ocupare prin dezvoltarea propriilor afaceri din regiunile NE, NV, Centru si SE, cu varsta peste 18 ani, absolventi minim de liceu sau scoala profesionala.

Beneficiile participarii la Conferinta si in proiectul RURAL-Antreprenor constau in:

  • participand la Conferinta Regionala, veti primi, prin curierat, un set de carti de management si un abonament pe un an de zile la revista "Capital".
  • avantajul major de a putea fi selectati ca beneficiari ai unui program gratuit de educatie manageriala si consultanta, cu o perioada de un an (iunie 2011 - aprilie 2012), care contine 7 module de curs personalizate pentru dezvoltarea afacerii, pe o platforma AeL.
  • diploma de absolvire la finalizarea cursurilor.
  • acordare de consultanta manageriala personalizata gratuita, pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.
  • consultanta si solutii IT personalizate - software integrat pentru managementul afacerii si suportul deciziei - pentru afacerile selectate, incepand cu iunie 2011.
  • posibilitatea de promovare a produselor si serviciilor prin intermediul unor platforme e-Business si e-Commerce, ce va contine peste 2.000 de intreprinzatori din toata tara.
  • ca beneficiari ai FNTM, puteti sa va dezvoltati relatiile de afaceri si sa deveniti membri ai unei retele de cooperare intre intreprinzatori romani si straini.

Rural-Manager este un proiect inovativ, de pregatire non-formala pentru mici sau viitori intreprinzatori, din mediul rural, care vor deveni un motor si un exemplu de dezvoltare pentru regiunile vizate. Dorim ca acestia sa devina un motor si un exemplu de dezvoltare pentru regiunile vizate. Prin proiect, nevoile de educatie si asistenta personalizata ale micilor sau viitorilor intreprinzatori, vor fi cercetate profesionist, iar programul va fi adaptat continuu pe necesitati punctuale specifice. Ulterior cercetarii, grupul tinta de mici si viitori intreprinzatori va trece printr-un proces amplu de instruire moderna si consultanta in dezvoltarea afacerii.

Conferinta Regionala este parte integranta a proiectului strategic RURAL-Antreprenor, implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM (www.fntm.ro), ca lider de consortiu, in parteneriat cu organizatiile PROJOB GmbH Germania (www.projob.de), Formastur Spania (www.formastur.es), Siveco Romania SA (www.siveco.ro) si Asociatia Euro < 26 (www.euro26.ro). Proiectul e confinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!".

Proiectul se adreseaza beneficiarilor din judetele Regiunilor de dezvoltare Nord-Vest, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Oltenia, Vest si Bucuresti-Ilfov.


Pentru informatii complete legate de beneficiile  directe ale participantilor si  programul detaliat, va rugam sa parcurgeti materialele atasate acestui e-mail.  

Dupa incheierea evenimentului, organizatorii vor transmite un comunicat oficual catre presa. 

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati: Marius Moldovan - Consultant Regional Bistrita-Nasaud, tel. 0741102504 sau 0767.720.930, e-mail:  marius.moldovan@fntm.ro http://www.ruralantreprenor.ro 


Va multumesc. 


Cu stima,

 

soc. & psih. Marius Moldovan
Consultant Regional Bistrita
Proiectul Rural Antreprenor
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM
tel. 0741102504 sau 0767.720.930
Fax: 0363-814316
e-mail:  marius.moldovan@fntm.ro
Web: http://www.ruralantreprenor.ro 
         http://www.fntm.ro 

0 comentarii2513 vizualizări18 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0