Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 14872 vizitatori azi
Tinerii sunt asteptati pentru stagii la Guvern si in 2016.

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula in aceasta vara in perioada 22 iulie - 22 septembrie 2016 si va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanti in activitatile Guvernului, pentru dobandirea de catre acestia a experientei si cunostintelor practice. 150 de stagiari vor fi recrutati la Palatul Victoria, in ministere si in celelalte institutii participante la program.

Dincolo de activitatea zilnica in cadrul adminstratiei centrale, stagiarii vor avea ocazia sa participe la discutii si mese rotunde in prezenta unor inalti oficiali ai statului roman, precum si la training-uri si workshop-uri tematice.

Pe durata programului, stagiarii vor fi platiti cu o bursa menita sa contribuie la amortizarea costurilor de subzistenta in cele doua luni ale stagiului.

Programul de Internship este coordonat de Cancelaria Prim-ministrului si se organizeaza in 2016 conform calendarului urmator:

  • 15 februarie: lansarea oficiala a Programului;
  • 15 mai: incheierea perioadei de inscriere;
  • 16 mai - 22 mai: evaluarea candidaturilor;
  • 22 iulie: deschiderea Programului oficial de Internship;
  • 22 septembrie: finalul Programului.

 

Informatii suplimentare:

Programul oficial de Internship al Guvernului a debutat in 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitatile din cadrul Palatului Victoria. In 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, avand ca beneficiari peste 180 de stagiari. In 2015, alti 300 de studenti si tineri absolventi au avut oportunitatea sa faca parte din administratia centrala, in cele 72 de institutii implicate. Detalii suplimentare privind Programul de Internship al Guvernului sunt disponibile pe pagina oficiala http://internship.gov.ro/.

 

Biroul de presa

0 comentarii2513 vizualizări14 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0