Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3574 vizitatori azi
Conferintele RURAL-Antreprenor.

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri sustine o serie de 23 de conferinte regionale pentru antreprenori din mediul rural

 Bistrita, 22 martie. Fundatia Nationala a Tinerilor Manager - FNTM a continuat astazi, la Bistrita, seria conferintelor regionale de motivare si promovare a culturii antreprenoriale. Conferintele sunt dedicate actualilor si viitorilor intreprinzatori din mediul rural si fac parte din proiectul strategic RURAL-Antreprenor, desfasurat in cinci regiuni de dezvoltare din Romania si cofinantat din Fondul Social European. Participantii la conferinte au oportunitatea de a beneficia de un program gratuit de consultanta si educatie manageriala.

 Conferinta a fost sustinuta de catre experti nationali si internationali si a abordat teme legate de dezvoltarea afacerilor in mediul rural, de accesarea de finantari si modele de succes.

Au fost prezenti peste 200 de oameni de afaceri, manageri, studenti si persoane care doresc sa initieze o afacere.

In total, un numar de peste 1.400 de beneficiari vor participa la conferintele din cele 23 de orase, pe parcursul lunilor februarie si martie, alaturi de 100 de reprezentati ai institutiilor publice locale.

 Evenimentul s-a bucurat de participarea si sprijinul organizatiilor si autoritatilor locale din judetul Bistrita. Astfel, au fost prezenti la eveniment reprezentanti locali: SubPrefect Catalin Paun de la Institutia Prefectului, Vasile Moldovan, coordonator proiect fonduri structurale la Consiliului Judetean, director Daniel Frasincari de la OJCA, director Valentin Pop Mititean de la DADR si numerosi reprezentanti locali.

In cei aproape 15 ani de activitate, FNTM a organizat programe de consultanta si educatie pentru mai mult de 6.000 de manageri sau antreprenori. In deschiderea conferintei, domnul Marius Bostan, presedintele Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, a subliniat importanta Conferintei de Motivare si importanta procesului de invatare, de educatie antreprenoriala si manageriala. "Activitatea de management interfereaza cu toate domeniile in care ne desfasuram activitatea si in orice actiune umana, doar nivelurile de actiune sunt diferite". 

"Avantajul programului de e-learning", a afirmat Marius Bostan "este oferit prin campul de invatare vast, pe o perioada de timp de noua luni, iar expertiza se bazeaza pe trei piloni: abilitati, cunostinte si comportamente".

SubPrefectul Catalin Paun de la Institutia Prefectului a declarat ca dezvoltarea economica are loc indeosebi in mediul urban, mai putin in cel rural, de aceea conferinta RURAL-Antreprenor, prin publicul tinta pe care si-l propune, este de mare interes pentru judet.

 Programul de instruire pentru antreprenori va cuprinde toate disciplinele necesare pentru conducerea cu succes a unei afaceri, de la finante, la inovare, marketing si management. Inscrierile in program au loc pana in luna iunie 2011, iar cursurile se vor desfasura in perioada august 2011 - aprilie 2012.

Programul de consultanta este deja disponibil prin intermediul birourilor regionale. Lista consultantilor din tara se regaseste pe site-ul proiectului, www.ruralantreprenor.ro

 Conferitele Regionale sunt parte integranta a proiectului strategic RURAL-Antreprenor, implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM (www.fntm.ro), ca lider de consortiu, in parteneriat cu organizatiile PROJOB GmbH Germania (www.projob.de), Formastur Spania (www.formastur.es), Siveco Romania SA (www.siveco.ro) si Asociatia Euro < 26 (www.euro26.ro). Proiectul e confinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!".

Proiectul se adreseaza beneficiarilor din judetele Regiunilor de dezvoltare Nord-Vest, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Oltenia, Vest si Bucuresti-Ilfov.

 Urmatoarea conferinta regionala are loc maine, 23 martie, in Baia Mare, la Hotel Mara. Programul complet al conferintelor, precum si informatii detaliate despre proiectul RURAL-Antreprenor si oportunitatile oferite intreprinzatorilor pot fi accesate pe site-ul proiectului, la www.ruralantreprenor.ro.

  

Pentru detalii despre proiect si inscrierea in programele de educatie si consultanta, va rugam sa contactati consultantul dumeavoastra regional sau Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri:

 

Marius Moldovan

Consultant Regional Bistrita-Nasaud

marius.moldovan@fntm.ro
+(4)0767.720.930

 

Martizeta Gospodaru

Coordonator Multiregional

martizeta.gospodaru@fntm.ro

+(4)0761.101.099

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Str. Dumbrava Rosie nr. 2, sector 2, Bucuresti

 

 

0 comentarii2702 vizualizări22 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0