Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3804 vizitatori azi
Conferinta pentru tineri la Singeorz-Bai.

Printre activitatiile organizate in cadrul saptamanii "altfel" la nivelul scolilor din Singeorz-Bai, se numara si o conferinta dedicata tinerilor. Astfel, Centrul misionar de tineret "Ioan Bunea" din localitate a fost gazda unei conferinte organizate de catre Casa de Cultura din Singeorz-Bai in parteneriat cu Liceul Teoretic "Solomon Halita" si cu Scoala Gimnaziala "Artemiu Publiu Alexi".

Invitatul special al acestei intalniri a fost parintele Bogdan Ivanov, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului care le-a vorbit tinerilor "pe limba lor" si care le-a transmis indemnuri dupa care fiecare trebuie sa isi ghideze viata.

Intalnirea de la Singeorz-Bai a inceput cu o rugaciune dupa care, directorul Casei de Cultura, prof. Florin Hodoroga a expus motivele pentru care de mai bine de 8 ani de zile se straduieste ca in fiecare an sa organizeze cate o conferinta pentru tinerii din orasul-statiune, dupa care, invitatul le-a fost prezentat celor prezenti de catre pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului de tineret, urmand ca mai apoi Pr. Bogdan Ivanov sa le vorbeasca tinerilor prezenti, intalnirea incheindu-se cu un dialog intre invitat si elevii, preotii si profesorii prezenti.

Aceste conferinte se organizeaza de 8 ani de zile in orasul-statiune, bucurandu-se de un real succes in randul tinerilor, implinind astfel indemnul Inteleptului Solomon care zice: "Deprinde-l pe tanar cu purtarea care trebuie sa o aiba si nici cand va imbatrani nu se va abate de la ea". (Pilde 22, 6).

0 comentarii2989 vizualizări21 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0