Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 14804 vizitatori azi
Regal national de streetdance la Bistrita: Cupa Scolilor la Street Dance - editia a VIII-a.

Atunci cand pasiunea, daruirea, munca si perseverenta isi unesc eforturile, in special cand vine vorba de tineri si preocuparile acestora, dupa opt ani de experiente si emotii, putem vorbi fara sa ne temem de traditie!

O astfel de traditie este Cupa Scolilor la Street Dance®, o manifestare ce nu se rezuma la un simplu show de dans si muzica, ci o intreaga miscare mereu tanara si entuziasta. Ajunsi la a opta editie, avem deja triplat numarul de participanti, si asta in comparatie chiar cu editia din anul trecut, numarul judetelor participante, unspezece, fiind unul record. Cele zece judete in care s-au desfasurat deja etapele de calificare si care vor fi prezente la Bistrita sunt Alba, Arges, Brasov, Botosani, Cluj, Constanta, Bihor, Satu Mare, Mures si Timis, fara sa uitam si de Bistrita-Nasaud.

Organizatorii etapei judetene Bistrita-Nasaud, dar si a etapei finale a Cupei Scolilor la Street Dance®, Reborn Dance Studio, au reusit sa faca din aceasta competitie una cu adevarat de nivel national, noutatea din acest an fiind chiar inregistrarea marcii Cupa Scolilor la Street Dance® - CSSD® la OSIM.

O alta noutate adusa de aceasta a VIII-a editie a CSSD este faptul ca la Bistrita, regalul de dans va avea loc in doua zile, una dedicata etapei judetene Bistrita-Nasaud, iar in cea de-a doua zi, finala nationala propriu-zisa.

Vineri, 6 mai, este dedicata dansatorilor din Bistrita-Nasaud, finala judeteana avand startul la ora 17:00 pe scena din fata Palatului Culturii din Bistrita. Isi vor intrece talentele pentru prezenta in finala sase trupe formate din elevi de liceu (Infoel-Shake the Streets, CNLR-Young Crew, Liceul de Arte-Art Revolution, CNAM-Ar rangers, Liceul Sportiv-ForceD, Liceul George Cosbuc-Young Masters) si cinci trupe formate din elevi la scoli gimnaziale (CNLR-No rules crew, CNLR-Blackout, CNAM-Dark Shadows, Gen. 3-No Name, ). Bistritenii au si o jurizare pe masura, Dede - Cluj - Genesis Dance Studio, Mike - Arad - New Generation Dance Studio si Cici - Cluj - Jump In Dance Company, fiind juratii ce vor decide echipele finaliste.

Sambata, 7 mai, incepand cu ora 16:00, Sala Polivalenta din Bistrita va deveni neincapatoare pentru cei peste 1000 de iubitori si sustinatori ai fenomenului street dance, prezenta constanta de ani buni incoace, fiind vorba de finala CSSD - editia a VIII -a, 2016. Evenimentul care aduna 54 de trupe din 11 judete va fi transmis LIVE pe www.reborbistrita.ro si va fi jurizat de nume sonore ale streetdance-ului romanesc:  Simona Mereu - Bucuresti - Dance Prestige, Ill kid drei - Bucuresti, Renata - Oradea - Switch Crew, Dorian - Arad - Doma Art Style, coregraf X-STYLE, Lili - Braila - Lil Motion Dance School si Swagger - Bucuresti - Front Line. Intrarea la finala din 7 mai este de 10 lei.

Cupa Scolilor la Street Dance - editia a VIII-a este organizata cu sprijinul Centrului Judetean pentru Cultura, Consiliului Judetean Bistrita Nasaud si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.

0 comentarii3563 vizualizări03 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0