Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
"Implica-te".

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Fundatia "Cercetasii Bistriteni" desfasoara in perioada 09-31.05.2016 proiectul de tineret "Implica-te!". Actiunea are ca scop promovarea activitatilor de voluntariat in randul tinerilor din mai multe unitati de invatamant din municipiu: Scoala Gimnaziala nr.1 Bistrita, Scoala Gimnaziala nr.4 Bistrita, Colegiul National Liviu Rebreanu Bistrita si Colegiul Tehnic INFOEL.

       Proiectul "Implica-te!" se va desfasura pe doua etape:

  • Prima etapa consta in organizarea unei campanii de informare a tinerilor din unitatile de invatamant cu privire la importanta activitatilor de voluntariat si implicarea acestora in astfel de actiuni;
  • In cea de a doua etapa a proiectului 25 de tineri informati se vor implica intr-o actiune efectiva de voluntariat. De asemenea, tinerii vor avea posibilitatea de a participa la discutii interactive cu cercetasii care le vor impartasi acestora din experintele activitatilor voluntare.

     Proiectul se desfasoara in cadrul programului Centrului de tineret Bistrita si se afla la cea de a treia editie.

 

       Director executiv,

          Antal Annamaria

0 comentarii3787 vizualizări11 mai 2016




rss 2.0
rss 2.0