Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 4502 vizitatori azi
"Tanar ca tine sunt si eu".

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud alaturi de Fundatia Inocenti, Centrul de Educatie Incluziva Lacrima si Centrul SPA Schreiner desfasoara in perioada 23 mai -21 iunie 2016 proiectul de tineret devenit traditie"Tanar ca tine sunt si eu".

          Pe perioada proiectului, timp de 4 zile (1 zi pe saptamana)  tineri cu nevoi speciale din cadrul Fundatiei Inocenti si a Centrului de Educatie Incluziva Lacrima vor participa la activitati in apa in cadrul bazinului de inot din Centrul SPA Schreiner. Aici tinerii timp de 2 ore, pe zi, vor avea posibilitatea sa interactioneze unii cu altii si sa participe la activitati sportive recreative .

          Scopul proiectului il reprezinta punerea in valoare a individualitatii tinerilor cu nevoi speciale pentru a-i sprijini in integrarea  sociala prin propriul lor exemplu pozitiv.

                        Obiectivele proiectului sunt atragerea tinerilor cu nevoi speciale in activitati     sportiv- recreative in apa si integrarea  tinerilor cu dizabilitati in activitati comune.

          Acesta actiune desfasurata prima data in anul 2012 s-a bucurat de un real succes atat in randul tinerilor participanti, a parintilor si a insotitorilor acestora care au vazut o schimbare in atitudinea  tinerilor cu nevoi speciale privind integrarea in colectivitate. Mai mult decat atat

" Tanar ca tine sunt si eu!" este singura actiune de acest gen destinata tinerilor cu nevoi speciale. 

 

              Director executiv,

                 Annamaria Antal

 

0 comentarii3577 vizualizări23 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0