Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Luni 06 Aprilie 2020 - 2426 vizitatori azi
Tinerii din ziua de azi...nu mai citesc nimic...

Ba mai citesc! Si citesc si literatura romana clasica, daca e prezentata altfel - acesta a fost punctul de plecare al  proiectului Tabara de cultura pentru tineret 2016 al Asociatiei Grupul pentru Dezvoltare Personala si Comunitara Bistrita, prin progamul Scenica.

Cu o echipa exceptionala, dupa scenariul si in regia lui Ioan Peter - regizor si actor la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, cu Daniela Andreea Hasiade - absolventa a Facultatii si Masteratului de Coregrafie (UNATC Bucuresti) si Stefania Borodi - designer vestimentar, am pregatit spectacolul de teatru dans contemporan - The fools, ilustrand temele mari ale operei scriitorului Liviu Rebreanu intr-o maniera moderna si neconventionala.

In proiect sunt asteptati 20 de tineri, cu vasta cuprinsa intre 15 si 25 ani, dispusi sa accepte  provocarea de a lucra intens timp de doua saptamani (28 iunie - 13 iulie 2016) in cadrul atelierelor de teatru si dans contemporan de la Scenica, cu doi profesionisti in artele spectacolului

Asadar, cei 20 care doresc sa faca ceva special in vacanta de vara, sunt asteptati sa se inscrie in Tabara de cultura pentru tineret 2016, (tel.0731838603 - Dora Baba), incepand de azi, pana in 24 iunie, spectacolul final fiind prezentat intr-un spatiu deosebit (deocamdata surpriza…), inregistrarea fiind oferita ulterior liceelor, drept material didactic pentru profesori pentru orele de limba si literatura romana.

Proiectul Tabara de cultura pentru tineret 2016 este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita Nasaud si sprijinit de Metropolis Hotel Bistrita, in calitate de sponsor.

 

 

 

0 comentarii7217 vizualizări14 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0