Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 12518 vizitatori azi
"Tineri antreprenori in comunitate. "

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita, Asociatia Impact Bistrita si Asociatia Proactiv Bistrita desfasoara in perioada 12 -30.09.2016 proiectul "Tineri antreprenori in comunitate".  Actiunea consta intr-un curs de informare si documentare ce are ca scop dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor. Cursul va fi strucurat atat pe parte teoretica cat si practica constand in activitati individuale si de echipa.            

                    Cu acesta ocazie tinerii participanti vor obtine informatii privind proiectele comunitare, piata muncii, drepturile si obligatile angajatilor, a angajatorilor si relatia angajat - angajator. Totodata, isi vor dezvolta abilitati privind elaborarea unui plan de afaceri si scrierea unui proiect ( Erasmus +).

                    "Tineri antreprenori in comunitate" isi propune consolidarea relatiei dintre tineri, ONGT-uri si mediul de afaceri, angajatori.

                     La actiunea desfasurata, in cadrul programului P1 de Centre de tineret, vor participa 30   de tineri din municipiu si judet. Cursul de antreprenoriat se va desfaura in data de 27 septembrie 2016 la sediul Centrului de Tineret Bistrita, Sala Polivalenta etaj 1.    

 

 Director executiv - Florian Contantin.

 

0 comentarii7420 vizualizări19 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0