Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 13904 vizitatori azi
Bistritenii sunt invitati la Salonul National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret.

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza. in perioada 16 - 20 noiembrie 2016, la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti, cea de a XIV-a editie a "Salonului National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret". Cu acest prilej Ministerul Tineretului si Sportului lanseaza si un concurs de inventii si creatii pentru tinerii care au preocupari, cunostinte si aptitudini provenind din diverse domenii si care isi expun lucrarile in cadrul Salonului National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret - 2016.

 Grupul tinta este compus din tineri, cu varste intre 14 si 35 de ani, din toata tara, tineri care au o orientare spre o societate bazata pe cunoastere si dezvoltare.

 La concurs  pot participa tineri ale caror inventii sau creatii se incadreaza in urmatoarele sectiuni:

1) STIINTE APLICATE (mecanica, electricitate, optica, termotehnica, biotehnologie, nanotehnologie, aeronautica, astronautica etc.)

 2) TEHMLOGIA INFORMATIEI (tehnologie care asociaza utllizarea calculatorului si a informatiilor, care ajuta sa produca, sa manipuleze, sa comunice sau sa difuzeze informatiile)

 3) TEHNOLOGII ALE VIITORULUI (robotica, grafic design etc.)

 Pentru mai multe detalii privind selectia lucrarilor inscrise la concurs, perioada, actele necesare si fisa de inscriere, persoanele interesate pot accesa site-ul institutiei: - www.sportsitineretbn.ro, unde vor gasi aceste informatii.

 

  Director executiv,

        Floarian Constantin

0 comentarii8855 vizualizări28 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0