Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 13352 vizitatori azi
"Spune da comunicarii !"

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud, in cadrul programului de Centre de Tineret, alaturi de Colegiul National Andrei  Muresanu si Colegiul National Liviu Rebreanu desfasoara in perioada 03 -24.10.2016 proiectul de tineret "Spune da comunicarii !". Acesta consta intr-un curs de consiliere si consultanta ce are ca scop dezvoltarea abilitatilor de comunicare si interrelationare in randul tinerilor.                                 

            In cadrul proiectului un numar de 30  de tineri vor acumula noi informatii privind elementele de baza ale comunicarii, tipuri de comunicare, limbajul corpului, tehnica punerii intrebarilor,formularea raspunsurilor. De asemenea vor participa la diverse activitati individuale si de grup pe  parcursul a doua zile.

            Proiectul, ajuns la cea de a doua editie, isi doreste dezvoltarea personala a tinerilor participanti si facilitatea interactiunii intre acestia.

 

       Director executiv

              Florian Contantin.

0 comentarii9254 vizualizări04 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0