Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 14062 vizitatori azi
Tinerii au viitor.

In perioada lunilor august-octombrie a avut loc proiectul "Tinerii au viitor" implementat de catre Asociatia Proactiv Bistrita. Proiectul a vizat in mod direct informarea si exersarea mecanismelor democratice in randul a 100 de tineri de pe raza localitatilor Bistrita-Bargaului, Teaca si Telciu. Proiectul a cuprins mai multe etape in care tinerii s-au bucurat de suportul si atentia echipei de proiect. Tinerii au invatat despre cum functioneaza institutiile statului, care sunt mecanismele prin care se conduce o tara dar si informatii legate de ce rol are un primar, un consiliu local sau despre drepturile omului si importanta voluntariatului. Au beneficiat de traininguri si dezbateri cu personalitati importante din comunitatile locale, totodata impreuna cu echipa de proiect au participat la actiuni de voluntariat in raza localitatilor implementarii proiectului. Ei au fost grupati in GAL-T (grupuri de actiune locala) cu scop de consolidare fata de lipsurile cu care se confrunta primariile apartinatoare.

Proiectul a vizat constientizarea in randul tinerilor despre  procesele democratice care au loc la sfarsitul anului (alegeri parlamentare).

Proiectul este coofinantat din bugetul Ministerului Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana de Tineret si Sport Bistrita.

0 comentarii9625 vizualizări12 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0