Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Orasul Bistrita promovat de tineri.

In perioada august-octombrie s-a desfasurat proiectul "Bistita in ochii tinerilor", proiect prin care 20 tineri au avut ocazia sa exerseze prin ateliere de lucru metode de promovare a orasului prin indrumarea lor spre performanta  de a utiliza un aparat foto/video si punerea lui in practica.

 Tinerii au invatat despre cum se foloseste un aparat foto profesionist prin mai multe intalniri de lucru, dupa care au avut ocazia sa descopere obiectivele cultural de pe raza municipiului Bistrita si sa le imortalizele in fotografii realizate de catre ei. Ulterior, prin cunostiintele acumulate, sub indrumarea echipei de proiect, fiecare in parte a realizat mai multe fotografii in decurs de cateva zile.

La final fiecare a selectat o singura fotografie cu un monument important din Bistrita, dupa care a avut loc o expozitie cu fotografiile lor. Cele mai bune fotografii au fost premiate de catre o comisie formata din membrii echipei de implementare al proiectului.

Proiect desfasurat de Asociatia Proactiv si  finantat din bugetul Primariei Bistrita prin sesiunea 2016 finantari nerambursabile dedicate ONG-urilor.

0 comentarii4018 vizualizări20 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0