Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 12422 vizitatori azi
"Start spre Succes!".

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Liceul " Radu Petrescu" Prundu Bargaului desfasoara in perioada 07-28.11.2016 cea de a treia editie a proiectului de tineret "Start spre Succes!".  Scopul proiectului il reprezinta dezvoltarea abilitatilor tinerilor pentru a realiza un management al propriei cariere.

       In cadrul actiunii " Strat spre Succes!" vor fi consiliati un numar de 30 de tineri din mediul rural, cu privire la informarea, educarea si orientarea in cariera. Cursul de orientare in cariera va consta si in activitati diverse, work-shop-uri, jocuri de rol, jocuri de echipa si individuale menite a-i constientiza asupra propriilor aptitudini si abilitati  necesare in identificarea unui job.

       Proiectul se desfasoara in cadrul programului P1 -Programul de centre de tineret si a devenit unul de traditie datorita receptivitatii tinerilor.


   Director executiv

   Florian Contantin

0 comentarii9499 vizualizări10 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0