Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 13334 vizitatori azi
"Rolul tinerilor in economia sociala"

Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society in parteneriat cu Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita au desfasurat in perioada februarie-octombrie 2016 mai multe activitati care au avut in plan "Economia sociala". Rolul parteneriatului dintre cele 2 asociatii a stat la baza organizarii unei sesiuni de informare cu scop de selectie  de beneficiari pentru 9 cursuri in antreprenoriat social, 18 training-uri si 3 workshop-uri cu aceiasi tema. Cadrul a fost unul non-formal si au inclus activitati specifice voluntariatului.

Grupuri vulnerabile, voluntari si tineri au participat la activitatile puse la dispozitie de cele 2 asociatii cu scopul de a intelege notiunile ce stau la baza economiei sociale.

Specificam ca incepand cu data de 22 iunie 2016, a intrat in vigoare Legea nr. 102/ 2016 privind regimul juridic de infiintare si functionare a incubatoarelor de afaceri, prin acordarea de facilitati din partea autoritatilor publice pentru stimularea fondarii acestora in vederea crearii de noi locuri de munca, diversificarii economiilor si dezvoltarii unui mediu antreprenorial in cadrul comunitatilor locale.

Mai multe informatii despre economia sociala: http://www.finantare.ro/p-incubatoarele-de-afaceri-o-noua-categorie-de-firme-va-beneficia-de-facilitati-fiscale-conform-legii-1022016.html

 

0 comentarii8666 vizualizări29 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0