Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 12160 vizitatori azi
Spectacol caritabil de Craciun "Bucuriile iernii".

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita are placerea de a va invita la cea de-a treia editie a spectacolul caritabil de Craciun "Bucuriile iernii" care va avea loc luni, 19.12.2016, de la ora 17:00 la Casa Armatei Bistrita. In preajma Craciunului, ne dorim sa aducem zambete pe fetele a 32 de copii de la Centrul de Zi Sfantul Dumitru din localitatea Sangeru de Padure. Copilasii provin din medii defavorizate, cu risc de abandon scolar, familii monoparentale, unii sunt orfani sau sunt abandonati de parinti si lasati in grija rudelor. De asemenea, este al doilea an cand vom dona o parte din fonduri catre Asociatia O masa calda unde voluntarii gatesc pentru zeci de persoane provenind din familii nevoiase carora am dori sa le oferim o masa imbelsugata de Craciun.

In demersul nostru, suntem sustinuti de un grup de artisti cu suflet mare:  LOTUS dance studio, D-fantasy, Corul de Tineri al Centrului Judetean pentru Cultura, trupa de teatru TRAPA, clubul de teatru Epigenion, clasa de actorie de la Scoala de Arte, Andrei Tarnita si Andrada Luca, grupuri de colindatori din localitatea Pietris,  precum si artistii Diana Porca, Tudor Gavan, Raluca Termure si Anca Melinte.

Pe langa momentele artistice, spectacolul va include un Targ Expozitional Handmade cu decoratiuni realizate de voluntarii Asociatiei Tineri pentru Comunitate Bistrita si elevii Scolii Gimnaziale Dumitrita precum si pictura pe fata Smile to Santa.

Am dori sa multumim partenerului nostru Casa Armatei Bistrita pentru sprijinul acordat in organizarea spectacolului, artistilor care au raspuns invitatiei noastre precum si tuturor voluntarilor implicati.

Intrarea se va face pe baza de bilet, pretul fiind de 7 lei.

Va asteptam cu drag!

 

Hangea Cristina

Presedinte Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita.

 

0 comentarii10850 vizualizări15 decembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0