Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 21 Ianuarie 2021 - 13498 vizitatori azi
Proiecte proprii ale Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret B-N pentru anul 2017.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud organizeaza pana la sfarsitul anului 2017 urmatoarele proiecte proprii: Art Terapie "Up not Down", 13 Pasi spre cultura, Concurs propuneri proiecte pentru tineri, Tinerii in echipa,  Miscare prin dans - Ziua Tineretului, Sunt tanar, am talent - pot crea!, Eco-Natura,  Informarea, consilierea si orientara in cariera a elevilor bistriteni, Creeaza, daruieste si esti mai fericit!, si Tanar intreprinzator.

              Actiunile se desfasoara in parteneriat cu: Inspectoratul Scolar Judetean  Bistrita-Nasaud, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita- Nasaud, Primaria Municipiului Bistrita Centrul Scolar de Educatie Incluziva  "LACRIMA " , Colegiul National Liviu Rebreanu  Bistrita, Liceul de Arte Plastice " Corneliu Baba " Bistrita,  Consiliul Local al Tinerilor,  Cluburile si scolile de dans din Bistrita-Nasaud, ONG- uri din judet.

              Actiunile se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani si constau in activitati de creatie, de munca in echipa si divertisment, ateliere de lucru, concursuri si campanii.

Prin aceste proiecte urmarim ca tinerii implicati in proiecte sa aiba o mai buna    dezvoltare social-afectiva,fizica si cognitiva, o imagine de sine imbunatatita. Deasemenea dorim sa  atragem cat mai multi  tineri in activitati de petrecere a timpului liber prin : valorificarea traditiilor si obiceiurilor in viata culturala, muzica, dans si arte plastic, crearea de mecanisme de promovare a activitatilor si proiectelor derulate de organizatiile neguvernamentale de si pentru tineret in randul comunitatii.

Toti cei interesati sa participe la cel putin unul din proiectele de mai sus pot sa ne contacteze la numarul de telefon 0263231470 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrita- Compartimentul de Tineret.

 

     Cu stima,

      Director executiv,

     Constantin Florian

 

0 comentarii8092 vizualizări02 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0