Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3660 vizitatori azi
Eveniment "9maiImplicati" - Ziua Europei.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala organizeaza evenimentul "9 maiImplicati" marti, 9 mai 2017, ora 11.00, in Parcul Municipal Bistrita. Evenimentul marcheaza Ziua Europei, 60 de ani de la infiintarea Uniunii Europene, 30 de ani de Program EuropeanErasmus+ si 10 ani de la integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

       Organizat in cadrul Proiectului "Promotori pentru democratie europeana", coordonat de Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania, evenimentul are scopul de a creste gradul de informare a tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani pe tematica "Democratie europeana" prin implicarea lor in activitati recreativ-distractive. Tinerii vor fi implicati intr-o activitate de treasurehunt (vanatoare de comori) si un joc de stafeta, iar sarcinile vor fi descoperirea valorilor, principiilor si simbolurilor Uniunii Europene. Participantii se vor inscrie in echipe de cate 4 membrii.

In cadrul jocului de stafeta participantii vor trebui sa parcurga un anumit traseu (alergand in saci) si sa identifice mesajele care trebuie completate. Ca material se vor folosi cutiute de plastic care vor cuprinde fragmente de text. Fiecare echipa va avea la dispozitie instrumente de scris si suport hartie. Aceste fragmente de text, aranjate in ordinea corecta vor transmite un mesaj.

In cadrul jocului treasure hunt (vanatoare de comori) participantii vor trebui sa studieze materialele puse la dispozitie pentru a descoperi informatii referitoare la Uniunea Europeana.

Echipele care rezolva sarcinile cel mai corect si creativ vor fi premiate.

 

  Ciharean Ioana Iulia

      Vicepresedinte
Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita

0 comentarii8141 vizualizări08 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0