Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3386 vizitatori azi
Tabara Judeteana de dans "Reborn Dance Camp".

Odata cu inceputul vacantei de vara, scoala de dans Reborn Dance a organizat, in perioada 17 -20 iulie, ce-a de-a 6-a editie a proiectului "Tabara Judeteana de dans Reborn Dance Camp" la Centrul de Agrement (tabara) din Sangeorz-Bai, locatie apartinatoare Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, adresata tinerilor dansatori din judetul nostru si nu numai.

Scopul acestei tabere este de a implica cat mai multi tineri in activitati recreative si constructive oferindu-le o alternative de petrecere a timpului liber intr-un mod util si sanatos benefic dezvoltarii lor.

"Tinerii sunt reticienti la activitatile practice, la miscare si devin tot mai dependenti de lumea virtuala. Dansul este un mijloc vechi si sigur prin care tinerii se pot apropia, pot comunica si se pot autocunoaste. Prin aceasta tabara dorim ca tinerii sa socializeze sa isi descopere interesele si pasiunile, dar si sa isi dezvolte capacitatile motrice si artistice. " spune organizatoarea taberei Dora Incert.

In cadrul acestui eveniment marca Reborn, zilele au avut un program incarcat, atat cu cursuri de diferite stiluri de dans dar si cu jocuri si activitati de cooperare si munca in echipa. De asemenea, fiecare dimineata a inceput cu un curs de inviorare pentru a avea energie pe parcursul intregii zi.

Aproape 50 de participanti au avut ocazia de a invata baze si de a-si exersa miscarile alaturi de 8 instructori din Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu-Mures.

Alexa si Irina, membre Soul Squad din Bucuresti, au predat stilurile afro, respectiv dancehall. La inceputul cursurilor, acestea au tinut cate o "lectie" despre cultura celor doua stiluri.

Ionut Eftene (Bucuresti) a tinut cursurile de house, dar si de hip hop. De asemnea, si Gabi Ularu (Bucuresti) a sustinut un curs de hip-hop, in prima parte facand exercitii cu schimbul de energie, iar in a doua parte exercitii la sol.

Dragos Anghelina  (Targu-Mures) si Andriescu Catalin aka KNZ (Bucuresti) au fost "responsabili" pentru cursurile de breakdance. Totodata, Dragos a facut warm-up-ul (inviorarea) in fiecare dimineata.

Andreea Buteica aka Andi (Bucuresti) a predat atat Vogue cat si Waacking iar Flaviu Boreslavschi (Cluj-Napoca) a predat popping pentru incepatori, aratandu-le si exersand cu ei bazele.

Pe parcursul primelor 2 seri, s-au desfasurat battle-uri de 2vs2 hip-hop, 1vs1 dancehall si breaking, unde  toti cei care au dorit s-au inscris pentru a demonstra ce stiu si au dat tot ce e mai bun pentru a castiga.

Si ca tabara sa fie tabara, in a treia a zi toti participantii vor participa la o drumetie pe Cormaia. La sfarsitul zilei, acestia pregatesc un concurs de karaoke unde fiecare persoana era nevoita sa isi faca un "band" din 4 persoane iar mai spre seara, se vor spune povesti si impresii la nelipsitul foc de tabara.

A patra zi, si in acelasi timp ziua plecarii, va incepe din nou cu invioararea urmata de ultimele 2 cursuri din aceasta editie a camp-ului. La final toti participantii primesc diploma de participare, iar Sangeorzenii pregatesc o mica surpriza pentru invitati. 

Proiectul este finantat de catre Ministerul Sportului si Tineretului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Bistrita-Nasaud. 

 

 

DORA INCERT - REBORN BISTRITA

Tel: 0756.956.774

www.rebornbistrita.ro

 

0 comentarii6048 vizualizări19 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0