Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4804 vizitatori azi
2 mai - Ziua Tineretului marcata la Bistrita.

Directia Judetena pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud alaturi de Asociatia Judetena sportul pentru Toti, Asociatia Impact Bistrita, Asociatia Moralia pentru Romania, Asociatia Club de sah Bistrita, Liceul de Arte Corneliu Baba, CS Schrainer Bistrita,  marcheza Ziua Tineretului printr-o serie de activitati dedicate tinerilor si nu numai.

            Sambata 30 aprilie 2011 tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani vor putea lua parte la jocuri, concursuri si competitii diverse.

            Astfel, de la ora 11 in Padurea Schullerwald va fi organizat un cros pe teren variat cu o singura proba de 800 metri OPEN. Participarea se va face individual (masculin si feminin), si pe echipe perechi (pana la gradul II de rudenie). Inscrierile se vor face la locul de concurs cu 30 minute inaintea orelor de start.

            Tot aici,   va avea loc un concurs de intrebari din istoria olimpismului - chestionare care se vor completa pe loc.

            De la ora 10 la Complexul Sportiv Schrainer se vor organiza jocuri in apa: acvavolei, polo, acvagym, concurs de inot etc. Accesul la piscina se va face gratuit, timp de 2 ore.

 

            Pentru iubitorii de sah incepand cu ora 10 la Clubul Sportiv Municipal in sala de sedinte se va organiza concurs de sah - OPEN. Participarea se va face individual (masculin si feminin), cu varste cuprinse intre 10 si 35 ani iar sistemul de joc va fi sah rapid, 7 runde sistem Elvetian, ritm de jos 25 minute. Inscrierile se vor face la locul de concurs cu 30 minute inaintea orelor de start.

 

                                                                         Director executiv,

                                                                        Raoul Stefan Zanca

 

 

 

0 comentarii2030 vizualizări27 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0