Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 14596 vizitatori azi
Tinerii pot promova judetul Bistrita-Nasaud !

20 tineri vor promova obiectivele turistice ale judetului Bistrita Nasaud in cadrul proiectului Educatie Creativa derulat de Asociatia Creative Ideas of  Youth People to Society si cofinantat din fondurile publice ale Consiliului Judetean Bistrita-Nasad, in anul 2017, prin programul annual de finantari nerambursabile a ONG-urilor.

Tineri vor beneficia de 5 ateliere si workshop-uri in vederea dezvoltarii profesionale si a capacitatii artistice in vederea realizarii de imagini cu obictive turistice de pe raza judetului Bistrita-Nasaud, pentru o expozitie culturala organizata de tineri pentru comunitatea bistriteana si personalul de specialitate din zona de arta a orasului.

Tinerii vor mai beneficia de ateliere de dezvoltare a abilitatilor vocationale care vor fi realizate in cadrul unor intalniri in care vor fi utilizate tehnici de educatie nonformala si informala, punand accentul pe aportul persoanlor resursa. Aceste ateliere abordeaza o tematica foarte variata si vor fi dimensionate ca periodicitate si numar de participanti pentru fiecare categorie dintre temele propuse si selectate de participanti (ex. comunicare si leadership). 

Deasemenea, vor fi indrumati sa participe la dezbateri pe un grup creat online, numit grup profesional, unde ei vor putea sa-si imparta impresii despre activitatile proiectului si vor putea lucra impreuna pentru lucrarile finale.

Cei doritori se pot inscrie la adresa creativeideasbn@yahoo.ro sau pe pagina de facebook 

 

0 comentarii5439 vizualizări06 august 2017
rss 2.0
rss 2.0