Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 11 August 2020 - 7020 vizitatori azi
Consiliul Tineretului din Romania te invita la consultari!

Crezi ca dezvoltarea societatii in care traiesti reprezinta o provocare pentru tine? Daca da, atunci trebuie sa te alaturi noua in Campania Nationala de consultari cu tinerii si Implicare pentru Dezvoltare! Consiliul Tineretului dn Romania - CTR in parteneriat cu Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai -" OSUBB te invita sa participi la consultarile pe problematica de tineret din regiunea de Nord-Vest, desfasurate in orasul Cluj-Napoca in perioada 20-21 Septembrie 2010.

 Consultarile fac parte din cadrul Campaniei nationale - Implicare pentru Dezvoltare ce se desfasoara la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare in perioada Septembrie-Noiembrie 2010  si este finantata prin Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene, Actiunea 5.1: Intalniri ale tinerilor si ale responsabililor de politici de tineret .

 

Scopul Campaniei Implicare pentru Dezvoltare este de a asigura cadrul propice unui dialog constructiv intre tineri si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, stimuland implicarea directa a tinerilor in viata comunitatii si dezvoltarea politicilor pentru tineret la toate nivelurile.

 

Ce se va intampla?

 

In prima zi, 30 de tineri alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice, se vor intalni in cadrul unui seminar pentru a identifica, folosind metode non-formale, problemele si solutiile pe care tinerii le intampina pe plan social, economic si politic.

 

Rezultatele vor fi sustinute chiar de catre tinerii participanti a doua zi, in cadrul unei conferinte regionale pentru tineret! Tu, alaturi de ceilalti tineri participanti, veti avea ocazia de a discuta fata in fata cu autoritatile publice nevoile si solutiile identificate si de a stabili cum veti colabora pentru a le implementa la nivel local.

 

Nu fi indiferent! Implica-te activ pentru comunitatea ta! Daca ai intre 14 si 30 de ani;

 

- locuiesti in regiunea de Nord-Vest a Romaniei;

 

- faci parte dintr-o organizatie de tineret sau pur si simplu esti interesat de ce se intampla in juru tau;

 

- ai un mesaj de transmis autoritatilor publice;

 

- crezi in puterea exemplului si in importanta participarii active.

 

Atunci completeaza formularul de aplicatie disponibil pe site-ul nostru: www.ctr.ro si trimite-l la adresa de e-mail : implicare@ctr.ro pana la data de 15 septembrie 2010 orele 12:00 CET, precizand in subiectul mailului  -Aplicatie regiunea Nord-Vest.

 

Nu uita! Toate cheltuielile de transport, masa si cazare sunt suportate de catre organizator pentru persoanele din afara orasului Cluj-Napoca . In cazul persoanelor cu nevoi speciale, sunt sportate si cheltuielile pentru insotitorul acestora.

 

Cei 30 de participanti selectati vor fi  anuntati prin email in data de 17 Septembrie a.c.

 

Nota: Responsabil direct pentru continutul acestui mesaj poate fi considerat numai Consiliul Tineretului din Romania , atat Agentia Nationala cat si Comisia Europeana neputand fi trase la raspundere pentru aceasta comunicare.

 

 

0 comentarii2611 vizualizări15 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0