Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3492 vizitatori azi
FRONTLINE - performanta in pasi de dans la Reborn Dance Studio.

Daca pentru scolile normale saptamana 18-22 iunie este prima saptamana de vacanta, pentru scoala de dans Reborn Dance Studio este o saptamana in care membrii Reborn vor avea parte de antrenamente intense cu 5 instuctori profesionisti in ale street dance-ului, care vin tocmai din Bucuresti si fac parte din trupa FRONTLINE.

Proiectul "FRONTLINE - performanta prin dans" este un proiect care are ca scop cresterea performantei dansatorilor din cadrul scolii de dans Reborn si nu numai.

Cei 5 instructori vor preda cursuri atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Membrii Reborn vor avea ocazia sa se antreneze la 5 stiluri de dans, mai exact: Hip Hop cu Adrian Martin aka Swagger, House cu Cypher, Dancehall cu Alexandra Dici, Waacking cu Oana Neagu si Vogue cu Irina Lalciu.

In cursul saptamanii viitoare, participantii vor lua parte si la discutii despre istoria Street Dance-ului, Battle-uri si Cyphere (termeni specifici genului de dans); aici va fi momentul in care ei vor putea sa isi satisfaca curiozitatile sau nedumeririle.

Vineri, 22 iunie, o sa incheiem saptamana de antrenamente cu o evaluare prin battle-uri 2 vs 2 pentru fiecare stil predat si cu momente reprezentative de dans marca Reborn Dance Studio. Va asteptam vineri de la ora 11:00 in Parcul Municipal Bistrita sa fiti alaturi de noi!

Acest proiect este finantat din fondurile nerambursabile a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. 

 

 

Mara Mare,

Coordonator proiect

 

0 comentarii4466 vizualizări15 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0