Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet, editia IV.

Mai sunt 2 saptamani de vacanta iar Reborn Dance Studio pune la cale un nou eveniment pentru dansatorii din judet si nu numai. Mai exact, in perioada 31 august - 1 septembrie, se va desfasura cea de-a patra editie a evenimentului "Dansul, pasiune pentru trup si suflet".

Avand deja o traditie, scopul evenimentului este de a promova tinerele talente din Bistrita si din imprejurimi, dar si de a indruma tinerii spre un mod sanatos si constructiv de a-si petrece timpul liber. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a-si imbogati cunostintele in arta street dance-ului si de a progresa.

In cadrul evenimentului vor avea loc workshop-uri de street dance cu instructori din tara, care se vor desfasura la sala de dans Reborn, vineri si sambata, incepand cu ora 12:00. Stilurile predate vor fi: Hip Hop cu Robert Tatoi, Locking cu Victor Marinescu din Bucuresti si Dancehall cu Feraru Razvan, tot din Bucuresti. Gazda evenimentului va fi MC Dodo, care vine direct din Bucuresti pentru a intretine atmosfera.

De asemenea, in cele doua zile, cursantii Reborn Dance Studio vor prezenta si momente de dans urmate de battle-uri; vineri de la ora 17:30 pe Pietonalul Liviu Rebreanu si sambata de la ora 17:00 in Padurea Schullerwald. Battle-urile de 1 vs 1 Hip Hop, 1vs1 Dancehall si 7,2 smoke All Style vor fi jurizate de cei 3 invitati.

Reborn va invita sa urmariti momentele artistice oferite de trupele de dans, dar si pasiunea si energia pe care o manifesta acesti tineri talentati. Haideti sa sutineti miscarea in orice forma a ei.

*Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina de facebook a scolii de dans  Reborn Dance Studio sau la numarul de telefon 0751400369

*Acest proiect este cofinantat din bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2018.

 

 

Mara Mare,

Coordonator proiect.

 

 

0 comentarii4277 vizualizări28 august 2018




rss 2.0
rss 2.0