Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3506 vizitatori azi
Tinerii redau culoare .

In aceasta perioada se desfasoara proiectul COLOR SELECT implementat de Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society. Proiectul se concentreaza pe selectarea selectiva a deseurilor si implica peste 100 tineri in toate activitatile proiectului.

Timp de 10 zile, tinerii, au participat la un concurs pe echipe care a vizat mai multe activitati benefice atat pentru ei cat si pentru comunitate. Au distribuit pliante si au convins cetatenii bistriteni ca este cazul sa colecteze selectiv deseurile. De asemenea, in social media tinerii au distribuit mai multe postari de pe pagina asociatiei pentru a atrage atentia asupra acestei probleme.

 Duminica, 2 septembrie 2018, in Padurea Schullerwald va avea loc o actiune de ecologizare selectiva incepand cu ora 10:00. Toti cei care doresc sa se implice in aceasta actiune sunt bine veniti. Tot duminica se va crea cea mai mare macheta din PET-uri si va fi amplasata in Padurea Schullerwald.

 Dorinta noastra este ca tinerii sa fie vectori de schimbare pozitiva pentru Bistrita, iar modalitatea de selectie a deseului sa fie una moderna si eficienta. Sunt foarte multi tineri in bistrita care fac voluntariat, care se implica, care isi doresc binele si care sunt educati.

 

 

Cu stima,

 Neamti Raul Ciprian

0 comentarii3696 vizualizări01 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0