Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 19 Septembrie 2019 - 6568 vizitatori azi
Dezvoltarea potentialului vocational pentru o cariera de succes.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita a derulat in aceasta perioada Proiectul Dezvoltarea potentialului vocational pentru o cariera de succes - Editia a-II-a, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului cu suma de 24610 lei. Parteneri in cadrul proiectului au fost CJRAE Bistrita-Nasaud, CJRAE Salaj, Scoala Gimnaziala Faragau, Scoala Gimnaziala Sieu, Scoala Gimnaziala Budacu de Sus, Scoala Gimnaziala Budacu de Jos, Scoala Gimnaziala Dumitra, Liceul Tehnologic Lechinta si Liceul Tehnologic Ileanda. 150 de elevi au participat la activitati de consiliere vocationala care au abordat teme precum autocunoastere si tehnici de egomarketing.

Activitatea finala care a sintetizat informatiile transmise a fost o simulare de interviu, desfasurata intr-un mediul nonformal la Paradisul Verde Bretea. Participantii au fost organizati in trei categorii astfel: angajatori, candidati si observatori. Coordonati de catre un formator participantii si-au intrat in rol aplicand cele invatate.

Proiectul si-a atins obiectivele propuse, dar mai mult decat atat a facilitat dezvoltarea unor relatii de prietenie intre participanti.

0 comentarii2884 vizualizări24 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0