Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 16 Ianuarie 2021 - 17024 vizitatori azi
Reborn Christmas Street Dance & Breaking Show.

Cu totii stim ca Sarbatoarea Craciunului este un motiv de bucurie, iar de 4 ani Scoala de Dans Reborn Dance Studio alege sa impartaseasca cu publicul momentele de fericire si dans din Marea Familie Reborn printr-un spectacol tematic.

Asadar, este de intelesca in aceasta luna, la sala de dans antrenamentele sunt in toi, fiecare cursant dandu-si silinta sa execute cat mai bine miscarile, astfel incat sa uimeasca publicul ca de fiecare data. Pe langa show-urile pregatite in acest spectacol, atat de street dance cat si de breaking, cu care au concurat la diverse competii, in anul 2018, in cea de-a 2-a parte instructorii Reborn: Dora Pralea, Iulia Ciurdarean, Vlad Draghici, Adrian Mezei si Alexandra Zagrean au pregatit show-uri tematice in care isi vor face aparitia si personajele de poveste precum: craciunitele, Mos Craciun, renii, elfii, Grinch si spiridusii Craciunului.

Asa ca, incercuieste data de 21 decembrie in calendar, iar la ora 18:00 vino la Palatul Culturii Bistrita, unde familia Reborn te invita sa iei parte la un spectacol dedicat sarbatorilor de iarna care va spune o poveste si va aduce magia Craciunului in sufletele spectatorilor. 

Un bilet de intrare va costa 15 lei si se pot achizitiona de la sala de dans Reborn Dance Studio, de marti pana joi, in intervalul orar 16:00 - 19:00.

 
Coordonator,   Mare Mara

0 comentarii8246 vizualizări18 decembrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0