Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 10 Iulie 2020 - 23950 vizitatori azi
De astazi intr-o saptamana va avea loc Cupa Scolilor la Streetdance, etapa judeteana Bistrita-Nasaud.

Incepand din luna aprilie, competitia Cupa Scolilor la Streetdance, singura competitie de street dance intre unitatile de invatamant la nivel national, organizata de Scoala de Dans Reborn Bistrita, si-a inceput traseul prin tara, mai exact, prin 8 judete ale Romaniei.

Ajunsa la editia cu numarul XI, scopul competitiei este de a promova atat dansul si cultura street dance-ului in randul tinerilor cat si importanta participarii la activitati competitive. Acestea dezvolta abilitatile de socializare si munca in echipa si ofera tinerilor o alternativa sanatoasa de a petrece timpul liber.

Joi, 16 mai, de la ora 18:00, la Palatul Culturii Bistrita, va avea loc Etapa Judeteana Bistrita-Nasaud CSSD2019 unde trupe care vor reprezenta scoli primare, scoli gimnaziale si licee vor concura pentru a se putea califica la Finala Nationala CSSD2019 care va avea loc tot la Bistrita, in 1 iunie. Intrare 15 lei. Biletele se pot achizitiona de la sediul Reborn  in perioada 13 - 15 mai, in intervalul orar 16:00 - 19:00, sau la fata locului. Bilete vor fii in numar limitat.

In cadrul evenimentului vor fi 2 categorii: categoria de Show Crew  unde trupele inscrise, printr-un show propriu, vor demonstra adevarata pasiune pe care o poarta dansului si vor da tot ce au mai bun, si categoria de Battle 1vs1 hip-hop.

Primele 3 locuri de la ambele categorii vor fi calificate in Finala Nationala unde vor incerca sa isi castige locul pe podium concurand cu trupele si castigatorii din celelalte judete participante.

Deci, nu iti fa program joi, 16 mai, de la ora 18:00 si vino sa susti miscarea si dansul in cadrul singurului concurs la nivel national in care sunt implicate trupe care isi reprezinta scolile si liceele din care fac parte!


Mare Mara, Coordonator proiect.

0 comentarii6286 vizualizări09 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0