Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 4968 vizitatori azi
ANUL EUROPEAN AL VOLUNTARIATULUI.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud, in parteneriat cu Asociatia Ascendent, Asociatia Impact, Asociatia Moralia pentru Romania, Primaria Bistrita, Directia de Sanatate Publica Bistrita Nasaud, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita Nasaud, Consiliul Local al Tinerilor  Bistrita si Centrul Comunitar pentru Tineret marcheaza Anul European al Voluntariatului sub sloganul "Anul acesta se poarta voluntariatul. Fii la moda, VOLUNTARIATUL ITI VINE BINE!". Actiunea va avea loc in data de 15 iunie 2011 incepand cu ora 17.00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu printr-un targ de informare unde se va desfasura o activitate de promovare a voluntariatului prin distribuire de materiale informative.

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud a invitat Institutiile Publice si ONGT-urile sa isi promoveze activitatile de voluntariat proprii. Deasemenea invitam mass-media si pe toti cei interesati sa participe  ca voluntari la diferite activitati ale Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud, Institutiilor  Publice si ONGT-urile din judet, sa fie prezenti la acest targ.

 

 

 

Director executiv,       

Raoul Stefan Zanca

0 comentarii2240 vizualizări14 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0