Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4908 vizitatori azi
PROGRAM DELEGAT DE TINERET LA NATIUNILE UNITE.

 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud prin Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret lanseaza programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite. Evenimentul este coordonat de programul Tineret al ONU, iar statele membre au responsabilitatea de a desemna tinerii participanti si de a stabili programul la nivel national.

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret are ca parteneri institutionali pe Ministerul Afacerilor Externe, Centrul de Informare al Organizatiei Natiunilor Unite penrtu Romania si parteneri consultativi  organizatii neguvernamentale de/pentru tineret.

Cei mai multi delegati oficiali de tineret participa la Adunarea Generala care va avea loc in luna octombrie 2011 dar sunt si tineri care vor asista la lucrarile comisiilor din cadrul Consiliului Economic si Social - februarie 2012.

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani interesati de program trebuie sa isi depuna dosarul de canditatura in perioada 20 iunie-10 iulie 2011, dosar ce va cuprinde :

  • formular de inscriere on-line disponibil  pe www.anst.gov.ro/delegatonu;
  • un CV al candidatului, model european;
  • un eseu de maxim 1000 de cuvinte in limba engleza (Front: Times New Roman; Marimea 12; Spatiere 1,5)  cu tematica aleasa in concordanta cu prioritatile nationale in domeniul tineretului -asa cum sunt ele mentionate in politicile pentru tineret - si trebuie sa fie contextualizate in problematica internationala;
  • o scrisoare de recomandare din partea unui superior ierarhic, a unui diplomat sau a unei personalitati relevante, cadru didactic universitar-semnata, stampilata (acolo unde se impune ) si scanata.

Toate aceste documente vor fi trimise intr-un singur email-de preferinta arhivat- la adresa international@anst.gov.ro .

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud vine in sprijinul tinerilor interesati, astfel, in data de 27.06.2011 de la ora 14.00 la sediul DJST BN,  str. Parcului nr.1, invita la o  sesiune de informare reprezentati ai: Inspectoratul Scolar Judetean -BN, Serviciul Educativ Turism din cadrul Primariei Bistrita, Presedinti de ONGT-uri din judet si  tinerii interesati .

 

                                                                                    Director executiv,

                                                                                    Raoul Stefan Zanca

 

 

0 comentarii2198 vizualizări23 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0