Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Padurea Schullerwald - ecologizata de tineri.

Tinerii creativi tot mai aproape de indeplinirea telului. In acest an, padurea Schullerwald nu a fost la fel de "murdara" ca in alti ani, insa tinerii tot au continuat sa ecologizeze padurea pentru a da un semnal pro mediu. Este traditie ca la final de vara, tinerii Asociatiei Creative Ideas of Youth People to Society sa fie prezenti la o actiune de ecologizare, cu traditie inca din anul 2017.

Peste 60 tineri au fost mobilizati de aceasta data iar ei sunt prezenti ori de cate ori au ocazia de a fi alaturi e mediul inconjurator.

Au construit si o stica din PET-uri reciclate cu ocazia unui "team building" pentru cei veniti pentru prima data in gasca creativa.

Asociatia a mai implementat proiectele de mediu: Patrula 00 Eco, Politia ecologica Colibita, Green Energy, Color select.

Poiect implementat cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud prin sesiunea de finantari nerambursabile 2020.

 

0 comentarii4088 vizualizări13 septembrie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0