Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5036 vizitatori azi
Scrierea propunerilor de finantare in context TIA .

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale ( ANPCDEFP) prin Programul Tineret in Actiune desfasoara in perioada 15-17 iulie 2011 cursul Scrierea Propunerilor de finantare in context TIA. La acest curs  au fost selectate un numar de 18 persoane care pe durata celor trei zile vor fi informati despre modul de elaborare, planificare si scriere a proiectelor eligibile in cadrul programului TIA, cum sa foloseasca structura/formatul unei cereri de finantare specifice programului TIA si cum sa utilizeze cadrul non-formal si informal al programului TIA pentru initierea de activitati specifice, respectiv valorile promovate de acest program european.

          Maine 15 iulie 2011, incepand cu orele 9:30 DJST BN impreuna cu formatorii cursului Scrierea Propunerilor de finantare in context TIA organizeaza o scurta conferinta de presa privind desfasurarea acestui curs, la sediul directiei.

 

                                                             Director executiv,

                                                          Prof. Raoul Stefan Zanca

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2016 vizualizări15 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0