Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Tabara Nationala de Arte Vizuale.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Bistrita - Nasaud  organizeaza  in perioada 23-29.08.2011 in Centrul de Agrement Sangeorz - Bai tabara nationala cu titlul "Tabara Nationala de Arte Vizuale" avand ca parteneri Liceul de arte "Corneliu Baba"- Bistrita, Uniunea Artistilor Plastici - Filiala Bistrita - Nasaud, Muzeul de Arta Comparata - Sangeorz Bai.

            Pe parcursul celor 6 zile de tabara activitatile se vor desfasura in ateliere de creatie in care se vor aborda notiuni privind teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, precum si tehnici de modelaj al lutului, cu exemple practice. Aceste activitati ii vor ajuta pe tinerii participanti sa-si faca o viziune asupra valorilor culturale si traditionale ale Romaniei.Tinerii isi vor petrece o zi in natura prin organizarea unui traseu montan in care sa descopere frumusetile locului imbinate cu activitatea recreativa in mediul natural.

            Tabara Nationala de Arte Vizuala se adreseaza celor care doresc sa deprinda sau sa aprofundeze arta de a picta, modela in lut, indiferent de nivelul cunostintelor in domeniu cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 ani, cetateni romani cu domiciliul in Romania si sa fie apti din punct de vedere medical.

 Aspecte tehnice de selectie:

Inscrierile incep la data de 18 iulie si se termina la data de 15 august 2011.

Selectarea candidatilor 16 august 2011.

Comunicarea rezultatelor 17 august 2011.

Numarul tinerilor selectati: 100 de persoane.

Inscrierea participantilor pentru tabara nationala se realizeaza pe baza formularului de inscriere tipizat care poate fi ridicat de la sediul DJST BN( sau DJST-urile din tara) sau solicitat la adresa de mail djst.bistritanasaud@anst.gov.ro care trebuie insotit de copie a documentului de identitate si  curriculum-vitae.

Toate aceste documente vor fi trimise catre DJST BISTRITA-NASAUD in format electronic-scanate pe adresa djst.bistritanasaud@anst.gov.ro sau direct la sediul din Bistrita, str. Parcului nr.1.

            Finantarea desfasurarii taberei nationale este asigurata de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, tinerii selectati urmand sa suporte cheltuielile de transport.

 

 

 

                                                                                             Director executiv,

                                                                                    Prof. Raoul Stefan Zanca

0 comentarii2821 vizualizări15 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0