Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 16 Iulie 2024 - 14587
"Stil de viata sanatos, mod de educatie si dezvoltare personala".

Asociatia PROEDUSAN deruleaza  in perioada septembrie -octombrie 2021 proiectul "Stil de viata sanatos,  mod de educatie si dezvoltare personala", proiect castigat in cadrul Concursului National de proiecte de tineret din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

Proiectul propus, "Stil de viata sanatos,  mod de educatie si dezvoltare personala"are ca scop stimularea a 30 de tineri   din judetele Mures, Maramures, Cluj si Bistrita-Nasaud    asupra a trei aspecte esentiale pentru dezvoltarea lor personala si profesionala, mai exact :

 1. Invatarea prin prezentari, dezbateri, exemple proprii si educatie nonformala despre beneficiul stilului de viata sanatos  si despre impactul psihologic al pandemiei Covid-19,
 2. Implicarea tinerilor in activitati destinate lor ca o modalitate de dezvoltare personala si profesionala,
 3. Puterea exemplului de vointa si reusita prin prezentarea si invatarea unor exercitii de autoaparare (arte martiale, judo).

Obiectivele  proiectului sunt :

 1. Stimularea  interesului a 30  de tineri din patru judete de a participa la activitati de educatie non-formala pe perioada desfasurarii activitatilor de informare si sportive (  3 zile ) ,ca o modalitate de dezvoltare personala si profesionala.
 2.  Sustinerea sanatatii si calitatii vietii, tulburarilor de alimentatie, impactul psihologic al pandemiei Covid-19  a 30  de tineri din cele patru judete  pe perioada desfasurarii activitatilor de informare si sportive (  3 zile ) .
 3. Dezvoltarea de abilitati de comunicare si relationare pentru un numar de 30  de tineri din cele patru judete  in perioada de implementare a proiectului (3 zile).
 4. Imbunatatirea oportunitatilor de petrecere a timpului liber, atat in modalitati organizate cat si in modalitati informale a 30 de tineri din cele patru judete , pe perioada desfasurarii activitatilor de informare si sportive (  3 zile ) .
 5.  

ACTIVITATILE PROIECTULUI:

 1. 1.      Cursul "Stil  de viata sanatos"                    
 2. 2.      Exercitii de autoaparare (arte martiale, judo)
 3. 3.      Lectii de prim ajutor/ supravietuire in conditii de izolare,

      Inot aplicativ/scoaterea accidentatului din apa prin diferite metode 

 

MODALITATI DE INSCRIERE:

            Inscrierea participantilor  se realizeaza incepand cu data de 27.09.2021 pana in data de 29.09.2021    in baza             urmatoarelor documente:

a)      documentul de identitate(CI ) - in copie;

b)      scrisoare de intentie; 

c)      acordul parintelui privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Nota:        Documentele justificative  vor fi scanate si transmise la adresa de e-mail :

 miam2903@yahoo.com

 

 

 

Cu multumiri !

  Asociatia PROEDUSAN     

 

  Presedinte: 

    Rus Maria

0 comentarii5887 vizualizări27 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0