Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Copiii si tinerii ucraineni in comunitatea noastra.

In perioada martie-iunie 2022, Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita a implementat proiectul "Copiii si tinerii ucraineni in comunitatea noastra". Scopul principal al proiectului a fost de a facilita integrarea copiilor si tinerilor refugiati din Ucraina in comunitatea bistriteana prin ateliere non-formale de invatare a limbii romane, creatie si consiliere psihopedagogica. Acestea s-au derulat cu sprijinul specialistilor si a voluntarilor in diferite locatii din oras, fiind foarte apreciate de beneficiari.

Mai mult decat atat, in urma proiectului s-au legat prietenii frumoase intre tinerii bistriteni si cei ucraineni, ceea ce ne motiveaza sa continuam cu acest tip de activitati.

Proiectul s-a derulat cu finantare din partea programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educatie, sanatate, mediu, social si cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finantare comunitara destinat ONG-urilor tinere, institutiilor publice si grupurilor informale/ de initiativa.

0 comentarii11039 vizualizări28 iulie 2022
rss 2.0
rss 2.0