Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
hipBNhop - Ateliere de dans si graffiti GRATUITE pentru tinerii bistriteni.

Distractie, socializare, schimb de experienta, ateliere de dans si graffiti, concursuri si multa voie buna vineri, 2 septembrie 2022, in Padurea Schullerwald din Bistrita, intr-un eveniment organizat de Reborn Dance Studio. HipBNhop este un eveniment dedicat tuturor tinerilor din Bistrita si nu numai, pasionati de cultura urbana, dornici de distractie si de a experimenta ceva nou.

Vineri, bistritenii se vor putea bucura de spectacole de dans, atelier de graffiti, concursuri, si workshop-uri intense cu 2 instructori de Breaking si Street Dance, veniti tocmai de la Cluj, pentru a creste nivelul de performanta si de cunostinte a dansatorilor bistriteni.

 

Evenimentul hipBNhop se va desfasura  dupa urmatorul program:

11:00-12:30 - Workshop Breaking cu Arcadius

12:30-13:50 - Workshop Hip Hop (Dance) cu Alin Tirca

14:00-15:00 - Pauza

15:00-16:20 - Atelier de Graffiti cu Tio

16:30-17:00 - Battles/concursuri de dans

17:09-19:00 - Spectacol de dans

               Atelierul de graffiti se va desfasura sub forma unui curs, finalizat cu un mic concurs, unde cele mai bune 3 lucrari vor fi premiate.

Concursul de dans se va desfasura sub forma unor battle-uri pentru urmatoarele categorii:

- 1 vs 1 Hip Hop Battle (sub 14 ani)

- 1 vs 1 Hip Hop Battle (peste 14 ani)

- 1 vs 1 Breaking Battle

               Evenimentul se va finaliza cu un spectacol de dans la care vor participa trupele Reborn, atat din Bistrita, cat si din Lunca Ilvei.

               Primul invitat in cadrul hipBNhop este Arcadius care vine tocmai din Cluj-Napoca si reprezinta trupa Concrete Rockers. Acesta are o experienta de peste 10 ani in Breaking, fiind un psiholog organizational cu visul de a crea comunitati autosustenabile.

               Cel de-al 2-lea invitat, Tio este pasionat de arta Graffiti-ului de mai bine de 10 ani. Intors de curand in orasul natal, el a mai sustinut ateliere de graffiti cu membrii scolii de dans Reborn Dance Studio, care au fost un real succes si o incantare pentru participanti.

               Al 3-lea invitat este Alin Tirca, originar din Alba Iulia, insa este stabilit in Cluj-Napoca, si reprezinta scoala de dans Street Groove Studio. Alin a intrat in lumea dansului in urma cu 10 ani, iar in ultimii ani si-a focusat atentia pe Hip Hop, participand la numeroase competitii si spectacole nationale, dar si internationale, in tari precum Grecia, Thailanda si Italia.

               Scopul acestui eveniment este de a promova si dezvolta cultura Hip Hop in randul tinerilor, intr-o maniera inedita, prin indrumarea lor catre activitati constructive de petrecere a timpului liber, intr-un mod creativ, util si sanatos.

Participarea la acest eveniment se face pe baza unei inscrieri prealabile, si este gratuita pentru toti doritorii.

In cazul in care conditiile meteo nu vor permite desfasurarea evenimentului in aer liber, acesta va fi mutat in interior, iar locatia va fi comunicata de organizatori pe retelele de socializare.

Puteti urmari mai multe detalii legate de acest eveniment aici: https://www.facebook.com/events/750015312744147 sau pe paginile de Facebook si Instagram ale organizatorilor: Reborn Dance Studio.

HipBNhop este un eveniment din cadrul proiectului "Performanta in pasi de dans - editia a IV-a", realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, prin fonduri finantate nerambursabil  pe anul 2022.

0 comentarii8631 vizualizări01 septembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0